Relatietherapie voor homoseksuele partners

Partnerrelatietherapie homostel lesbisch LHBT gay relatietherapie praktijk BredaRelatieproblemen van homoseksuele partners kunnen vergelijkbaar zijn met problemen van heteroseksuele partners. Maar vaak is het ook wezenlijk anders. Als één van de twee nog niet uit de kast is bijvoorbeeld. Of door kritiek van de omgeving op jullie kinderwens. Als je niet hand in hand over straat durft of je familie het niet accepteert.

Ik heb ervaring in het begeleiden van homoseksuele partners en de problemen die zich kunnen voordoen. In mijn behandeling heb ik oog voor de constante druk die de maatschappij op jullie relatie legt naast oog voor jullie als partners.

Gratis kennismakingsgesprek

In mijn praktijk aan de rand van het centrum van Breda bied ik relatietherapie en coaching. Het is natuurlijk van belang dat je een klik hebt met je relatietherapeut, dat je je op je gemak voelt. Je bent daarom van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct een afspraak voor een kennismaking maken
Chat openen
Kan ik je helpen? 💬