Relatietherapie in Breda

Waarom Relatietherapie?

Relatietherapie kan ervoor zorgen dat je weer dichter bij elkaar komt. Dat je elkaar weer ziet en begrijpt. Dat jullie weer écht praten. Dat jullie je beiden weer gelukkig voelen. Relatietherapie zorgt er in ieder geval voor dat er duidelijkheid komt binnen jullie relatie. Dat jullie verder kunnen.

Weer gelukkig zijn

Je hebt bijvoorbeeld steeds vaker ruzie, je leeft langs elkaar heen en jullie praten niet meer. Er is een derde in het spel, de mobiele telefoon speelt de hoofdrol of familiekwesties spelen. Je ondervindt problemen door een samengesteld gezin, door werk of er zijn gewoon twijfels over de relatie. Er zijn vele redenen waarom een relatie in het slop kan raken. Maar je kunt er ook samen weer uitkomen.

Praktijk voor Relatietherapie in Breda

In mijn praktijk in Breda help ik koppels graag de weg naar elkaar terug te vinden. Ik ben een professionele relatietherapeut opgeleid aan de Interactie Academie in Antwerpen. Ik werk vooral vanuit de visie van narratieve therapie. Dit is een effectieve vorm van therapie die helpt zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten en je leert negatieve patronen te herkennen en te doorbreken. Op deze wijze maak je ruimte voor herstel van de relatie.

Gratis kennismakingsgesprek

In mijn praktijk aan de rand van het centrum van Breda bied ik relatietherapie en coaching. Het is natuurlijk van belang dat je een klik hebt met je relatietherapeut, dat je je op je gemak voelt. Je bent daarom van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct een afspraak voor een kennismaking maken
× Heb je vragen?