Het doel van relatietherapie

Het doel van relatietherapie is het nader tot elkaar brengen van levenspartners. Het begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en we goed kunnen samenwerken. Het is belangrijk dat jullie je bij mij op je gemak voelen.

Besluiten jullie verder te gaan, dan bepalen we samen het doel en gaan we aan de slag. Het aantal sessies, het doel en tussentijdse evaluaties zijn hier onderdeel van. Gemiddeld voer ik vijf tot tien sessies per behandeltraject.

Relatietherapie voor verbinding relatie paren Breda

Na elke sessie is het mogelijk van mij een brief te ontvangen. Hierin staat een gespreksverslag, mijn bevindingen en praktische aanbevelingen. 

Zo kunnen jullie het nog eens rustig nalezen. Uit ervaring is gebleken dat dit een absolute meerwaarde is. Bij de eerste sessie is deze brief inbegrepen zodat jullie de waarde kunnen ervaren. Hierna is het optioneel.

Gratis kennismakingsgesprek

In mijn praktijk aan de rand van het centrum van Breda bied ik relatietherapie en coaching. Het is natuurlijk van belang dat je een klik hebt met je relatietherapeut, dat je je op je gemak voelt. Je bent daarom van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct een afspraak voor een kennismaking maken
Chat openen
Kan ik je helpen? 💬